Sočna svinjetina

Marinada od koje se meso topi u ustima
Vrijeme pripreme: 3 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 svinjska kotleta
- sok od 1 limuna
- 1 žličica naribanog svježeg đumbira
- 1 žličica meda
- 2 žlice umaka od soje
- 1 žličica sezamovog ulja
- 2 žlice canola ulja
Priprema
Sok od limuna, đumbir, med, soja sos, sezamovo ulje i canola ulje dobro izmiješajte.
Uklonite masnoću sa svinjskih kotleta i prekrijte ih marinadom. Držite u frižideru najmanje 2 sata.
Izvadite marinadu i meso iz hladnjaka 30 minuta prije pečenja. Meso pecite na tavi ili na roštilju.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaSvinjski odresci u limunskoj marinadi35 min12345
-
Jela od mesaSvinjski odresci u limunsko-biljnoj marinadi30 min12345
-
Jela od mesaPikantni svinjeći odresci40 min12345
-
Jela od mesaSvinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345