Tjestenina s chorizo kobasicom i čilijem

Tjestenina s chorizo kobasicom i čilijem

Tjestenina s chorizo kobasicom i čilijem
  • Objavljeno: Srijeda, 24.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i lagan ručak s tjesteninom.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 685 kcal / 2.866,04 kJ

Sastojci

  • 200 g tjestenine
  • ½ žlice maslinovog ulja
  • 100 g nasjeckane chorizo kobasice
  • 400 g cherry rajčica
  • 2 do 3 sitno nasjeckane ukiseljene čili papričice
  • šaka nasjeckanog svježeg bosiljka malobrojni bosiljak
  • sir ribanac za posluživanje

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Za to vrijeme, u tavi zagrijte ulje i dodajte nasjeckanu kobasicu. Pirjajte nekoliko minuta, a zatim dodajte rajčice, malo šećera i začina po želji. Kuhajte 5 minuta, dok dio tekućine ne ispari. Dodajte ocijeđenu tjesteninu, nasjeckani čili i bosiljak.

Promiješajte i poslužite s ribancem.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti