Topli sendvič

Ukusni sendvič od pohanog kruha.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- malo maslinovog ulja
- 2 šnite kruha
- 1 jaje
- 50 g tanko narezane šunke
- 1 kriška sira
Priprema
Zagrijte ulje. Kriške kruha umočite u jaja i pecite dok ne dobiju zlatno smeđu boju s obje strane, oko 2 do 3 minuta sa svake strane.
U tavi zagrijte šunku. Stavite šunku i sir na kruh i držite na tavi na laganoj vatri dok se sir ne otopi.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaNamaz od šunke15 min12345
-
Jela od mesaFrittata sa šunkom, gljivama i špinatom10 min12345
-
Jela od mesaOmlet s piletinom i kozjim sirom10 min12345
-
Jela od mesaSendvič od jagoda i piletine5 min12345
-
Jela od mesa
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345