Topli sendvič

Topli sendvič

Topli sendvič
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusni sendvič od pohanog kruha.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • malo maslinovog ulja
  • 2 šnite kruha
  • 1 jaje
  • 50 g tanko narezane šunke
  • 1 kriška sira

Priprema

Zagrijte ulje. Kriške kruha umočite u jaja i pecite dok ne dobiju zlatno smeđu boju s obje strane, oko 2 do 3 minuta sa svake strane.

U tavi zagrijte šunku. Stavite šunku i sir na kruh i držite na tavi na laganoj vatri dok se sir ne otopi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti