Varivo od piletine i šampinjona

Varivo od piletine i šampinjona

Varivo od piletine i šampinjona
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.05.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusno varivo koje će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 5 žlica maslinovog ulja
  • 2 šalice nasjeckane piletine
  • 450g nasjeckanih šampinjona
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 šalica pilećeg temeljca
  • 1 šalica crnog vina
  • sol
  • papar

Priprema

Začinite piletinu solju i paprom.

Zagrijte ulje u velikom loncu. Dodajte piletinu i pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Izvadite piletinu iz lonca, a stavite luk i šampinjone. Kuhajte 2 do 3 minute.

Vratite piletinu, dodajte temeljac i vino. Pustite da proključa, smanjite vatru, poklopite i kuhajte, povremeno miješajući, oko 45 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti