Zapečena pileća prsa sa češnjakom i bosiljkom

Ukusan, hranjiv i zdrav ručak za cijelu obitelj.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta pilećih prsa
- 1 tikvica, narezana na kriške
- 2 rajčice, narezane na kriške
- 1/4 šalice parmezana
- sol
- papar
- 1 nasjeckani češanj češnjaka
- 1/4 žličice bosiljka
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 170°C. Piletinu posolite i popaprite.
Namastite lim za pečenje i na njega poslažite pileća prsa. Na filete poslažite rajčice i tikvice. Pospite parmezanom i bosiljkom. Prelijte uljem i pecite 20 do 25 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina sa šarenim povrćem45 min12345
-
Jela od mesaPiletina s rajčicom20 min12345
-
Jela od mesaPikantna salata od piletine i ananasa10 min12345
-
Jela od mesaOsvježavajuća piletina s rajčicama20 min12345
-
Jela od mesaRajčice punjene piletinom i bosiljkom1:20h12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345