Zapečena pileća prsa sa češnjakom i bosiljkom

Zapečena pileća prsa sa češnjakom i bosiljkom

Zapečena pileća prsa sa češnjakom i bosiljkom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan, hranjiv i zdrav ručak za cijelu obitelj.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1 tikvica, narezana na kriške
  • 2 rajčice, narezane na kriške
  • 1/4 šalice parmezana
  • sol
  • papar
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 1/4 žličice bosiljka
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Piletinu posolite i popaprite.

Namastite lim za pečenje i na njega poslažite pileća prsa. Na filete poslažite rajčice i tikvice. Pospite parmezanom i bosiljkom. Prelijte uljem i pecite 20 do 25 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti