Zapečena tjestenina s piletinom i bundevom

Zapečena tjestenina s piletinom i bundevom

Zapečena tjestenina s piletinom i bundevom
  • Objavljeno: Srijeda, 05.11.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Nećete moći odoljeti ovom jelu.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g tjestenine
  • 250g pilećeg mljevenog mesa
  • sol
  • papar
  • 1 žličica ružmarina
  • 1/2 šalice naribanog cheddara
  • 250ml vrhnja za kuhanje
  • 2 žlice maslinovog ul
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 šalice nasjeckane bundeve

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju, ali vrijeme kuhanja smanjite za pola. Ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk oko 2 minute. Dodajte piletinu i bundevu i dinstajte oko 10 minuta. Posolite i popaprite po želji. Dobro promiješajte. Dodajte vrhnje za kuhanje, ružmarin i sir.

Namastite vatrostalnu posudu. U nju stavite sve sastojke i dobro promiješajte. Pecite oko 10 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti