Halibut s češnjakom i parmezanom

Ukusna i brzo spremna riba.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta halibuta
- 1/4 šalice omekšalog maslaca
- 1/4 šalice majoneze
- 1/2 šalice svježe naribanog parmezana
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 4 nasjeckana češnja češnjaka
- sok od 1/2 limuna
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200C. Ribu posolite, popaprite i polijte sokom od limuna. Stavite u vatrostalnu posudu i pecite oko 6 minuta.
U međuvremenu pomiješajte preostale sastojke, izvadite ribu iz pećnice i prelijte ju smjesom od parmezanaa. Nastavite peći 5 do 10 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHalibut s maslacem i limunom45 min12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345