Halibut s češnjakom i parmezanom

Halibut s češnjakom i parmezanom

Halibut s češnjakom i parmezanom
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.04.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i brzo spremna riba.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta halibuta
  • 1/4 šalice omekšalog maslaca
  • 1/4 šalice majoneze
  • 1/2 šalice svježe naribanog parmezana
  • 1/2 nasjeckane glavice luka
  • 4 nasjeckana češnja češnjaka
  • sok od 1/2 limuna
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200C. Ribu posolite, popaprite i polijte sokom od limuna. Stavite u vatrostalnu posudu i pecite oko 6 minuta.

U međuvremenu pomiješajte preostale sastojke, izvadite ribu iz pećnice i prelijte ju smjesom od parmezanaa. Nastavite peći 5 do 10 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti