Halibut s maslacem i limunom

Brzo spremna, zdrava i ukusna riba.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta halibuta
- 4 žlice maslaca
- sok od 1 limuna
- 1 žličica morske soli
- 1/2 žličice papra
- 1/2 žličice ružmarina
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
U malopj tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. kada se maslac rastopi, dodajte sok od limuna, ružmarin, sol i papar.Dobro promiješajte. Uklonite s vatre i smjesom premažite ribu.
Ribu stavite u vatrostalnu posudu i preko nje prelijte ostatak smjese od maslaca. Pecite u pećnici oko 30 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHalibut s češnjakom i parmezanom30 min12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345
-
Jela od mesaJuneći gulaš s krumpirom1 h12345