Halibut s maslacem i limunom
Brzo spremna, zdrava i ukusna riba.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta halibuta
- 4 žlice maslaca
- sok od 1 limuna
- 1 žličica morske soli
- 1/2 žličice papra
- 1/2 žličice ružmarina
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
U malopj tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. kada se maslac rastopi, dodajte sok od limuna, ružmarin, sol i papar.Dobro promiješajte. Uklonite s vatre i smjesom premažite ribu.
Ribu stavite u vatrostalnu posudu i preko nje prelijte ostatak smjese od maslaca. Pecite u pećnici oko 30 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHalibut s češnjakom i parmezanom30 min12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345