Losos s bademima

Losos s bademima

Losos s bademima
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i zanimljiv ručak obogaćen povrćem.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 450g lososa
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 150g kuhanih mahuna
  • 180g prepolovljenih mini rajčica
  • 3 žlice maslaca
  • 1 nasjeckani mladi luk
  • 1 češanj češnjaka
  • 3 žlice parmezana

Priprema


Sol i papar natrljajte s obje strane lososa. Zagrijte ulje u tavi i pecite losos 5 minuta sa svake strane. Losos razlomite na velike komade i stavite sa strane.

Rastopite maslac na tavi, dodajte mladi luk i češnjak, i popecite 1 minutu. Dodajte kuhane mahune i začinite sa solju. Kuhajte 2 minute. Ubacite komade lososa i rajčice.

Dodajte parmezan i promiješajte. Poslužite toplo preko riže ili tjestenine.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti