Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom

Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom

Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom
  • Objavljeno: Srijeda, 27.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ružmarin daje poseban okus, a kiselo vrhnje svježinu.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta lososa
  • 1/2 žličice soli
  • sok od 1 limuna
  • 1/4 žličice papra
  • 1 žlica svježeg ružmarina
  • 1/3 šalice kiselog vrhnja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Filete lososa pospite solju, paprom i prelijte limunovim sokom.

Pomiješajte ružmarin i vrhnje i premažite svaki filet. Pecite oko 10 minuta, izvadite i pustite da stoji 2 do 3 minute prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti