Losos s koricom od limuna i parmezana

Losos s koricom od limuna i parmezana

Losos s koricom od limuna i parmezana
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Hrskav izvana, a sočan i mekan iznutra.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta lososa
  • 4 žličice senfa
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 1.5 šalica krušnih mrvica
  • 1 žlica naribane korice od limuna
  • 1 šalica parmezana
  • 3 žlice maslaca
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Gornji dio fileta premažite senfom, posolite i popaprite. U zdjelici pomiješajte krušne mrvice, limunovu koricu, preostali dio senfa, malo soli i papra. U drugoj zdjeli pomiješajte maslac i maslinovo ulje. Umiješajte maslac u krušne mrvice.

Premažite losos smjesom od krušnih mrvica, poslažite na lim za pečenje i pecite oko 10 do 15 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti