Losos s limunom i češnjakom

Masnu ribu trebate jesti barem jednom tjedno.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta lososa
- sol
- papar
- sok od 1 limuna
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
Priprema
Pomiješajte sastojke za marinadu i dobro promiješajte. Njome premažite losos i pustite da stoji oko 10 minuta.
Zagrijte ulje u tavi i pecite losos oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345
-
Jela od mesaJuneći gulaš s krumpirom1 h12345