Losos s medom i timijanom

Losos s medom i timijanom

Losos s medom i timijanom
  • Objavljeno: Petak, 21.11.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neobičan slatko slani losos pečen u foliji.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 fileta lososa
  • 1.5 žličica češnjaka u prahu
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 žlica vinskog octa
  • 1 žlica timijana
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U velikoj zdjeli pomiješajte med, češnjak, timijan, ulje, ocat, sol i papar. Dobro promiješajte. U zdjelu stavite losos i prelijte ga medom. Pustite da stoji oko 20 minuta.

Losos stavite na aluminijsku foliju, zamotajte i pecite oko 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti