Losos sa začinjenim maslacem

Losos sa začinjenim maslacem

Losos sa začinjenim maslacem
  • Objavljeno: Utorak, 22.10.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Za zdravlje krvožilnog sustava.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g maslaca
  • Sok i korica od 1 limuna
  • 2 žlice svježeg timijana
  • 2 žlice svježeg ružmarina
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • 4 fileta lososa
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Pustite da se maslac rastopi na sobnoj temperaturi. Pomiješajte maslac, koricu i sok od limuna, timijan, ružmarin, češnjak, sol i papar. Dobro promiješajte. Maslac zamotajte u plastičnu foliju i ostavite da stoji u hladnjaku 30 minuta.

Zagrijte ulje u tavi. Losos posolite i popaprite po želji. Pecite sa svake strane 5 do 7 minuta, ovisno o debljini fileta.

Stavite losos na tanjure i na svaki filet stavite malo začinjenog maslaca. Poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti