Orada s krumpirom i povrćem
Slasna pečena orada.
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 5 orada
- 2 zelene paprike
- 5 češanja češnjaka
- 1 kg krumpira
- 2 luka
- 300 g cherry rajčica
- 100 ml maslinovog ulja
- 150 ml bijelog vina
- peršin
- sol
- papar
Priprema
Dobro očistite orade. Češnjak i peršin nasjeckajte i pomiješajte. Orade punite smjesom češnjaka i peršina. Orade poslažite na narezani krumpir, luk, rajčice i papriku. Sve prelijte maslinovim uljem i vinom. Pecite u zagrijanoj pećnici na 200°C 40 minuta. Začinite po želji.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345