Losos s pet začina

Uz losos najbolje idu kao prilog mahune s krumpirom!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500 g lososa
- 2 žličice canola ulja
- 1 žličica začina u prahu (cimet, klinčić, sjeme komorača, anis i sansho)
- 1 / 4 žličice soli
Priprema:
- Prethodno zagrijati peć za pečenje.
- Uvaljajte lososa u začine i sol.
- Položite ga na lim za pečenje i pecite dvadesetak minuta na 180°C stupnjeva.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHrskavi oslić u kokosovom mlijeku30 min12345
-
Jela od ribeOdresci od oslića30 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune bez jaja15 min12345
-
Jela od ribeBijela riba u pećnici na mediteranski način25 min12345
-
Jela od ribeRiblji tacosi25 min12345
Popularni recepti
-
Vegetarijanska prehranaPrženi slanutak - ukusna i zdrava grickalica40 min12345
-
SalateSalata od tune i graha15 min12345
-
Jela bez glutenaČokoladni kolač bez brašna1 h12345
-
Kruh i peciva
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s tikvicama40 min12345