Losos s pet začina
![Losos s pet začina](/site/assets/files/24434/oslic_u_zacinima.300x160.jpg)
Uz losos najbolje idu kao prilog mahune s krumpirom!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500 g lososa
- 2 žličice canola ulja
- 1 žličica začina u prahu (cimet, klinčić, sjeme komorača, anis i sansho)
- 1 / 4 žličice soli
Priprema:
- Prethodno zagrijati peć za pečenje.
- Uvaljajte lososa u začine i sol.
- Položite ga na lim za pečenje i pecite dvadesetak minuta na 180°C stupnjeva.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
![Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica](/site/templates/theme/images/image-tool-nutrition.jpg)
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHrskavi oslić u kokosovom mlijeku30 min12345
-
Jela od ribeOdresci od oslića30 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune bez jaja15 min12345
-
Jela od ribeBijela riba u pećnici na mediteranski način25 min12345
-
Jela od ribeRiblji tacosi25 min12345
Popularni recepti
-
Prilozi
-
Jela od tjestenine
-
Jela od mesaPileće rolice sa špekom40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBurek s tikvicama i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaGalette s tikvicama, rajčicom i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehrana