Oslić zapečen s parmezanom

Hrkav izvana, a sočan iznutra.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta oslića
- 1 šalica parmezana
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Oslić posolite i popaprite. Namastite vatrostalnu posudu i u nju poslažite oslić. Pustite da se peče oko 20 minuta. Izvadite, pospite parmezanom i vratite u pećnicu. Pecite još 5 minuta. Izvadite, pustite da se hladi 5 minuta i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeOslić s medom i đumbirom30 min12345
-
Jela od ribeHrskavi oslić u kokosovom mlijeku30 min12345
-
Jela od ribeOslić zapečen s parmezanom20 min12345
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345