Paprike punjene tunom

Paprike punjene tunom

Paprike punjene tunom
  • Objavljeno: Nedjelja, 27.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagane, osvježavajuće i brzo gotove.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tune iz konzerve
  • naribana korica od 1/2 limuna
  • 1 žlica nasjeckanih kapara
  • 1 žlica nasjeckanog luka
  • 4 nasjeckane masline
  • 2 žlice peršina
  • sok od 1 limuna
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • sol
  • papar
  • 6 crvenih paprika

Priprema

Pomiješajte tunu, koricu od limuna, kapare, luk, masline i peršin. Dodajte limunov sok, maslinovo ulje, sol i papar. Dobro promiješajte.

Pažljivo izdubite i očistite paprike. Napunite ih s 1 do 2 žlice tune. Zagrijte ulje u tavi i pecite 5 do 10 minuta sa svake strane.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti