Pečeni brancin punjen začinskim biljem

Savršeno pečena riba.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 očišćeni brancin
- 1 žlica vlasca
- 1 žlica peršina
- 1 žlica timijana
- 1 nasjeckani limun
- 1 nasjeckani češnjak
- sol
- papar
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Ribu stavite na komad aluminijske folije i premažite ju maslinovim uljem. Pomiješajte sve sastojke i njima napunite ribu. Začinite ju solju i paprom izvana i zamotajte folijom. Pecite oko 20 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345