Riba s povrćem

Riba s povrćem

Riba s povrćem
  • Objavljeno: Petak, 15.02.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zdrav i lagan obrok.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 tikvice
  • 2 luka
  • 3 rajčice
  • 1/4 šalice crnih maslina bez koštice
  • 60ml maslinovog ulja
  • 4 x 180g fileta bijele ribe
  • 1 mali češanj češnjaka
  • 1 žlica soka od limuna
  • 1 žlica senfa
  • 1/2 šalice grubo nasjeckanog peršina

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Nasjeckajte tikvice, luk, rajčice i masline, i pospite jednom žlicom ulja. Ribu premažite žlicom maslinovog ulja i stavite na povrće. Pecite u pećnici 25 do 30 minuta.

Nasjeckajte češnjak i dodajte sok od limuna, senf i preostalo ulje. Sve dobro izmiješajte i napravite preljev.

Podijelite kuhano povrće na tanjure i na vrh stavite komad ribe. Pospite ribu preljevom i peršinom, i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti