Riba s rajčicom i krumpirom

Riba s rajčicom i krumpirom

Riba s rajčicom i krumpirom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan ručak za dvoje ljubitelja ribe.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g tanko narezanog krumpira
  • 200g prepolovljenih cherry rajčica
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 2-4 riblja fileta (bijela riba)
  • 2 žličice limunovog soka

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Stavite krumpir i paradajz u lim za pečenje obložen papirom za pečenje.  Ravnomjerno pospite s pola ulja, malo soli i papra po želji.

Pecite rajčice i krumpir 15 do 20 minuta. Izvadite iz pećnice i stavite riblje filete. Pospite s preostalim uljem i limunovim sokom. Vratite u pećnicu i pecite još 10 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti