Riba u vinu

Riba u vinu

Riba u vinu
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan ručak za sve ljubitelje ribe.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 riblja fileta
  • 1/2 šalice bijelog vina
  • 8 mini rajčica izrezanih na okrugle kriške
  • 2 žlice kapara
  • 12 zelenih maslina izrezanih na okrugle kriške
  • 1 žličica sjeckanog peršina
  • 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Ribu začinite solju i paprom.

Ulje zagrijte na tavi. Stavite ribu i pecite oko 6 do 8 minuta na srednje jakoj vatri.

Okrenite ribu na drugu stranu i smanjite vatru. Dodajte rajčice, masline i kapare. Pecite još 3 minute.

Ulijte vino i kuhajte dok alkohol ne ispari. Dodajte sol i papar po želji. Pospite peršinom prije posluživanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti