Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima
- Objavljeno: Petak, 26.03.2021.
S ovim sastojcima koje svi imaju u frižideru brzo ćete složiti jednostavan, a istovremeno ukusan ručak.
Sastojci
- tjestenina
- 300 g tune iz konzerve
- 10-ak cherry rajčica
- 3 tvrdo kuhana jaja
- svježi nasjeckani peršin
- sol
- papar
- sok od 1 limuna
- 3 žlice kiselog vrhnja (po želji)
Priprema tjestenine s tunom i jajima
- Skuhajte tjesteninu al dente.
- U posudu stavite tunu, narezane cherry rajčice, narezana jaja i kiselo vrhnje ako ga koristite. Začinite solju, paprom i sokom od limuna. Sve dobro promiješajte.
- Ostavite da stoji u hladnjaku oko 1 sat
- Prije posluživanja još jednom sve dobro promiješajte i posipajte sjeckanim peršinom po vrhu.