Bakalar na malo drugačiji način
![Bakalar na malo drugačiji način](/site/assets/files/26059/bakalar.300x160.jpg)
Čest izbor na jelovniku za Badnjak, bakalar možete pripremiti i u pećnici
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta bakalara
- 1 žličica soli
- 1 žlica perišina
- 1 žlica ružmarina
- 1/2 žličice papra
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema bakalara u pećnici:
- Zagrijte pećnicu na 180°C.
- Filete operite i osušite papirnatim ručnikom.
- Pospite solju, paprom, peršinom i ružmarinom.
- Stavite u vatrostalnu posudu, prelijte uljem, poklopite i pecite oko 20 minuta.
- Poslužite uz prilog po želji.
Teško je zamisliti Badnju večer bez bakalara na stolu. Dok neki bakalar rade na bijelo, drugi vole varivo od bakalara, svježi ili samo suhi. Saznajte na koji način pripremiti bakalar?
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
![Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica](/site/templates/theme/images/image-tool-nutrition.jpg)
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeBakalar u umaku s rotkvicama45 min12345
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
Popularni recepti
-
JuheKremasta juha od slanutka25 min12345
-
DesertiŠvedski čokoladni kolač45 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaLagani složenac od tikvica35 min12345
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345