Tilapija s ljetnim povrćem
Ukusna i sočna riba pečena u foliji.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 šalica nasjeckanih rajčica
- 1 šalica nasjeckanih tikvica
- 1 šalica nasjeckanog luka
- 1/2 šalice graška
- 1/4 šalice nasjeckanih maslina
- 1 žlica origana
- 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 1 žlica kapara
- 2 žlice limunovog soka
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 4 fileta tilapije
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Pomiješajte tikvice, luk, rajčice, grašak, masline, limunov sok, origano, ulje, kapare, sol i papar.
Uzmite foliju i podijelite ju u 4 dijela. Zamastite foliju, stavite tilapiju i ravnomjerno rasporedite povrće. Zamotajte foliju.
Na lim za pečenje stavite zamotanu tilapiju. Pecite u pećnici oko 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s ribanom ciklom12345
-
Jela od ribeSalata od tune, slanutka i brokule10 min12345
-
Jela od ribeZapečene paprike punjene tunom45 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345