Tilapija s ljetnim povrćem

Tilapija s ljetnim povrćem

Tilapija s ljetnim povrćem
  • Objavljeno: Utorak, 16.07.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i sočna riba pečena u foliji.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 šalica nasjeckanih rajčica
  • 1 šalica nasjeckanih tikvica
  • 1 šalica nasjeckanog luka
  • 1/2 šalice graška
  • 1/4 šalice nasjeckanih maslina
  • 1 žlica origana
  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1 žlica kapara
  • 2 žlice limunovog soka
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 4 fileta tilapije

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte tikvice, luk, rajčice, grašak, masline, limunov sok, origano, ulje, kapare, sol i papar.

Uzmite foliju i podijelite ju u 4 dijela. Zamastite foliju, stavite tilapiju i ravnomjerno rasporedite povrće. Zamotajte foliju.

Na lim za pečenje stavite zamotanu tilapiju. Pecite u pećnici oko 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti