Tilapija u bijelom vinu

Sočna, ukusna i jednostavna za pripremu.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 2 listića lovora
- 15 cherry rajčica
- 1/2 šalice suhog bijelog vina
- 1/2 šalice povrtnog temeljca
- 2 fileta tilapije
- naribana korica i sok od 1 limuna
- sol
- papar
Priprema
U velikoj tavi zagrijte ulje. Dinstajte luk 2 minute. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte malo soli, rajčice i lovor, poklopite i smanjite vatru na najmanje. Kuhajte oko 10 minuta, povremeno miješajući.
Dodajte vino i temeljac. Pustite da proključa i kuhajte 1 do 2 minute. Dodajte tilapiju, prelijte ih limunovim sokom, posolite i popaprite. Poklopite i kuhajte 10 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeTilapija s kuskusom25 min12345
-
Jela od ribeTilapija s komoračem45 min12345
-
Jela od ribeTilapija sa sezamom i senfom35 min12345
-
Jela od ribeTilapija s ljetnim povrćem40 min12345
-
Jela od ribePečena tilapija s limunovim sokom20 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345