Tjestenina s lososom i češnjakom

Tjestenina s lososom i češnjakom

Tjestenina s lososom i češnjakom
  • Objavljeno: Petak, 17.07.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i hranjiv ručak za vruće ljetne dane.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 250g tjestenine
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1/2 šalice nasjeckanog bosiljka
  • sol
  • papar
  • sok i korica od 1 limuna
  • 1 filet lososa
  • 1/2 šalice parmezana

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Losos posolite i popaprite i stavite na lim za pečenje. Pecite u pećnici 15 do 20 minuta. 

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte tjesteninu, češnjak, maslinovo ulje i bosiljak. Posolite i popaprite po želji. Dodajte sok i koricu od limuna. Dodajte losos i dobro promiješajte. Dinstajte 5 do 10 minuta, pospite parmezanom i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti