Tjestenina s lososom i češnjakom
Ukusan i hranjiv ručak za vruće ljetne dane.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 250g tjestenine
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 1/2 šalice nasjeckanog bosiljka
- sol
- papar
- sok i korica od 1 limuna
- 1 filet lososa
- 1/2 šalice parmezana
Priprema
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Losos posolite i popaprite i stavite na lim za pečenje. Pecite u pećnici 15 do 20 minuta.
Zagrijte ulje u tavi. Dodajte tjesteninu, češnjak, maslinovo ulje i bosiljak. Posolite i popaprite po želji. Dodajte sok i koricu od limuna. Dodajte losos i dobro promiješajte. Dinstajte 5 do 10 minuta, pospite parmezanom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos sa špagetima20 min12345
-
Jela od ribeZeleni rezanci s lososom20 min12345
-
Jela od ribeŠpageti s lososom i crvenom paprikom45 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345