Tuna s tikvicama i kaparama

Tuna s tikvicama i kaparama

Tuna s tikvicama i kaparama
  • Objavljeno: Petak, 07.06.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusni i sočni odresci tune.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 odreska tune
  • 1 tikvica
  • 2 žlice kapara
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žličice peršina
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Očistite i nasjeckajte tikvice. Pomiješajte češnjak, sol, papar, peršin i kapare i dodajte u tikvice.

Odreske tune stavite na lim za pečenje, prekrijte ih smjesom od tikvica i prelijte maslinovim uljem. Ako imate viška tikvica, stavite ih sa strane.

Pecite u pećnici oko 15 minuta i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti