Tuna u korici od sezama
Tuna je odličan izvor omega 3 masnih kiselina.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 odreska tune
- 8 žlica sezamovih sjemenki
- 2 žlice biljnog ulja
Priprema
Pomoću papirnatih ručnika uklonite suvišnu tekućinu iz tune. Na tanjur stavite sezamove sjemenke i tunu pritisnite na sjemenke sa svih strana.
U tavi zagrijte ulje i pecite tunu dok sjemenke ne poprime zlatno smeđu boju, oko 1 minutu sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
-
Jela od ribeTortilja od tune, avokada i zelene salate10 min12345
-
Jela od ribeTortilje od špinata i tune15 min12345
-
Jela od ribeTortilje od tune25 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345