Tuna u umaku od krastavaca

Savršeno kremasto i ukusno.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 odreska tune
- 2 naribana krastavca
- 1/4 šalice vode
- sol
- papar
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 žlica maslaca
Priprema
Zagrijte ulje u tavi. Pecite tunu oko 5 minuta sa svake strane. U drugoj tavi zagrijte maslac, dodajte krastavce i dinstajte oko 1 minutu. Dodajte vodu, poklopite i pustite da se kuha oko 5 minuta. Dodajte vrhnje za kuhanje, posolite i popaprite po želji, promiješajte i pustite da se kuha oko 5 minuta. Umak poslužite uz tunu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
-
Jela od ribeTjestenina s tunom i šampinjonima40 min12345
-
Jela od ribeSendvič s bogato začinjenom tunom30 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345