Varivo od tilapije i kukuruza

Varivo od tilapije i kukuruza

Varivo od tilapije i kukuruza
  • Objavljeno: Petak, 26.07.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusno i jednostavno.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 nasjeckane kriške slanine
  • 1 žlica kanola ulja
  • 1 nasjeckana stabljika celera
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 4 šalice povrtnog temeljca
  • 2 nasjeckana krumpira srednje veličine
  • 2 šalice kukuruza
  • 4 fileta tilapije
  • 1 žličica timijana
  • 1 šalica vrhnja za kuhanje
  • 2 žličice soka od limuna

Priprema

Pržite slaninu oko 4 minute. Izvadite ju i stavite sa strane. Dodajte ulje, celer, sol i papar i kuhajte dok celer ne omekša, oko 2 minute. Dodajte temeljac, krumpir i kukuruz. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 8 minuta. Dodajte tilapiju i timijan, kuhajte oko 4 minute.

Uklonite s vatre, dodajte vrhnje za kuhanje, limunov sok i slaninu. Poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti