Začinjeni pečeni halibut

Neobična i ukusna riba.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 žličica đumbira
- 2 žlice maslinovog ulja
- sok od 1 limuna
- 4 filea halibuta
- 1 žličica smeđeg šećera
- 1 žličica soja umaka
- 1/3 šalice suhog bijelog vina
- 2 žlice nasjeckanog korijandra
Priprema
Zagrijte ulje u tavi, dodajte halibut, češnjak i đumbir. Pecite sa svake strane 1 do 2 minute. Dodajte smeđi šećer, limunov sok, vino i soja umak. Poklopite i kuhajte oko 5 minuta. Uklonite s vatre, dodajte korijandar i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHalibut s češnjakom i parmezanom30 min12345
-
Jela od ribeHalibut s maslacem i limunom45 min12345
-
Jela od ribeGrčki pečeni halibut30 min12345
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
Popularni recepti
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345