Zapečena tilapija

Zapečena tilapija

Zapečena tilapija
  • Objavljeno: Srijeda, 14.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan ručak za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g očišćenog i nasjeckanog krumpira
  • 1 tanko nasjeckani linum
  • 8 grančica timijana
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • papar
  • 1/2 šalice otkoštičenih maslina
  • 4 filea tilapije
  • 1/2 žličice crvene paprike

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Pomiješajte krumpir, limun, timijan, 2 žlicea maslinovog ulja, 1/4 žličice soli i papra. Stavite na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

Ribu začinite crvenom paprikom, posolite, popaprite i ravnomjerno premažite 1 žlicom maslinovog ulja. U pečene krumpire dodajte masline i na vrh stavite ribu. Pecite 12 do 15 minuta, izvadite iz pećnice i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti