Zapečena tjestenina s tunom

Zapečena tjestenina s tunom

Zapečena tjestenina s tunom
  • Objavljeno: Petak, 25.09.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan ručak za cijelu obitelj.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 nasjeckani češanj češjnaka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 160g tune iz konzerve
  • 800g nasjeckane rajčice
  • 2 žličice origana
  • sol
  • papar
  • 100g naribanog cheddara

 


Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Tjesteninu kuhajte 2 minute kraće od vremena na uputama na pakiranju.

Zagrijte ulja u tavi, dodajte luk i češnjak, dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte rajčice, origano, sol i papar. Pustite da proključa i pustite da se kuha još 5 minuta. Dodajte tjesteninu i tunu i dobro promiješajte.

Namastite vatrostalnu posudu, stavite tjesteninu, pospite cheddarom i pecite dok se sir ne rastopi.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti