Zapečeni losos

Zapečeni losos

Zapečeni losos
  • Objavljeno: Petak, 05.04.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočni losos pečen u vlastitom soku.
Vrijeme pripreme: 2 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta lososa
  • 3 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice nasjeckanog kopra
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice papra
  • 3 žlice soka od limuna
  • 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 2 žlice maslaca

Priprema

Pomiješajte češnjak, kopar, papar, sol, limunov sok i maslinovo ulje. Premažite losos marinadom i ostavite da stoji u hladnjaku najmanje 1 sat.

Zagrijte pećnicu na 190°C. Svaki komad lososa stavite u aluminijsku foliju i stavite na svaki komad 1/2 žlice maslaca. Zamotajte losos i pecite 35 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti