Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka
Šampinjoni su jako dobar izvor fosfora, kalija, bakra i selena.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslaca
- 2 nasjeckane glavice luka
- 250g nasjeckanih šampinjona
- 4 nasjeckana češnja češnjaka
- 250ml toplog mlijeka
- 2 žlice brašna
- 2 žlice nasjeckanog peršina
- sol
- papar
- 250g špageta
Priprema
Rastopite maslac u tavi. Dodajte luk i šampinjone i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 1 minutu.
Ulijte mlijeko i dobro promiješajte. Dodajte peršin i dobro promiješajte. Posolite i popaprite po želji. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina sa špinatom i feta sirom40 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima, češnjakom i graškom40 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima i špinatom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima i brokulom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa šampinjonima i peršinom30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345