Tjestenina s graškom i špinatom
Jednostavno, ukusno i lako za pripremu.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 350 g tjestenine
- 1 žlica biljnog ulja
- 1 nasjeckani luk
- 200ml povrtnog temeljca
- 300g graška
- 150g nasjeckane gorgonzole
- 250g špinata
Priprema
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. U međuvremenu, zagrijte ulje u velikoj tavi, dodajte luk i dinstajte 3 minute. Dodajte temeljac. Kuhajte nekoliko minuta i umiješajte grašak i gorgonzolu. Miješajte dok se sir ne rastopi. Umiješajte špinat.
Ocijedite tjesteninu i pomiješajte s umakom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineZdrava tjestenina Primavera30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa špinatom i feta sirom40 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s graškom i mozzarellom25 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s limunom i rukolom35 min12345
-
Jela od tjestenineSalata od tjestenine, graška i parmezana25 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345