Tjestenina s limunom i bademima

Tjestenina s limunom i bademima

Tjestenina s limunom i bademima
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagana, ukusna, a zasitna.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 220g tjestenine po izboru
  • 1/4 šalice narezanih badema
  • 1/2 šalice vrhnja za kuhanje
  • naribana korica i sok od 1 limuna
  • sol
  • papar
  • 1/4 šalice parmezana

Priprema

Kuhajte tjestenine al dente prema uputama navedenim na pakiranju. Ocijedite kuhanu tjesteninu i stavite sa strane.

Kuhajte 1/4 šalice vode, vrhnje za kuhanje, sok od naranče i koricu. Kada prokuha, smanjite toplinu i umiješajte kuhanu tjesteninu. Kuhajte oko 1 minutu, a zatim uklonite s vatre i umiješajte parmezan i bademe. Začinite po želji i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti