Tjestenina s narančom, bademima i parmezanom
Ukusna, zdrava i hranjiva.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 220g tjestenine po izboru
- 1/4 šalice narezanih badema
- 1/2 šalice vrhnja za kuhanje
- naribana korica 1 naranče
- sok 1 naranče
- sol
- papar
- 1/4 šalice parmezana
Priprema
Kuhajte tjestenine al dente prema uputama navedenim na pakiranju. Ocijedite kuhanu tjesteninu i stavite sa strane.
Kuhajte 1/4 šalice vode, vrhnje za kuhanje, sok od naranče i koricu. Kada prokuha, smanjite toplinu i umiješajte kuhanu tjesteninu. Kuhajte oko 1 minutu, a zatim uklonite s vatre i umiješajte parmezan i bademe. Začinite po želji i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s tikvicama i bademima35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s limunom i bademima30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s avokadom15 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s umakom od bundeve30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345