Tjestenina sa đumbirom u soja umaku
Neobična kombinacija okusa koja će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 3 šalice
- 3 šalice nasjeckanog kineskog kupusa
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 2 žlice naribanog đumbira
- 2 žlica soja umaka
- 2 žlice meda
- 1 žlica sezamovog ulja
- 1 žličica čilija
Priprema
U zdjeli pomiješajte češnjak, đumbir, soja umak, med, sezamovo ulje i čili. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strena.
U tavu stavite umak i kuhajte ga 1 do 2 minute. Dodajte kineski kupus i dobro promiješajte. Smanjite vatru i nastavite kuhati 2 do 3 minute. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s avokadom15 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s umakom od bundeve30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s artičokama i mozzarellom45 min12345
-
Jela od tjestenineZapečena tjestenina sa šampinjonima50 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345