Tjestenina sa šparogama i vrhnjem
Kremasti umak dodatno obogaćuju šparoge.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 vezica šparoga
- 142ml vrhnja za kuhanje
- 2 češnja češnjaka
- 50g parmezana
- 250g tjestenine
Priprema
Kuhajte vrhnje i češnjak dok ne prokuhaju. Uklonite s topline i izvadite češnjak.
Kuhajte izrezane šparoge u kipućoj slanoj vodi oko 5 minuta dok ne omekšaju. Ocijedite i stavite u vrhnje zajedno s parmezanom. Dobro izmiješajte u blenderu.
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite tjesteninu i prelijte umakom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineZdrava tjestenina Primavera30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s graškom i šparogama35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s artičokama i mozzarellom45 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s karfiolom, kaparima i krušnim mrvicama35 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345