Tjestenina sa špinatom i feta sirom

Tjestenina sa špinatom i feta sirom

Tjestenina sa špinatom i feta sirom
  • Objavljeno: Petak, 16.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Špinat, rajčica, gljive i feta sir u kombinaciji s tjesteninom izazivaju pravu eksploziju okusa.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 450 kcal / 1.882,80 kJ

Sastojci

  • 250g tjestenine
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1/2 šalice nasjeckanog luka
  • 1 češanj češnjaka
  • 3 šalice nasjeckane rajčice
  • 1 šalica narezanih šampinjona
  • 2 šalice špinata
  • sol
  • papar
  • prstohvat mljevene crvene paprike
  • 200g feta sira

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Zagrijte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i češnjak, i pirjajte dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Ubacite rajčice, gljive i špinat. Začinite i dodajte crvenu papriku. Pirjajte oko 10 minuta.

Smanjenje vatru, umiješajte tjesteninu i feta sir.

Poslužite toplo.

Isprobajte još vrhunskih jela sa tjesteninom!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti