Tjestenina sa špinatom, rajčicom i ricottom
Jednostavna za pripremu, mirisna i ukusna.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 šalica nasjeckanih šampinjona
- 2 šalice špinata
- 2 šalice nasjeckane rajčice
- 1 šalica ricotte
- 1 žličica češnjaka u prahu
- 1 žlica svježeg soka od limete
- 6 nasjeckanih listova bosiljka
- sol
- papar
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte češnjak i gljive i dinstajte oko 3 minute. Dodajte tjesteninu, ricottu i nastavite kuhati oko 2 minute.
Dodajte preostale sastojke i kuhajte dok špinat ne omekša. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina sa špinatom i feta sirom40 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s cherry rajčicama25 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s inćunima i kaparima20 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa dimljenom paprikom i morskim plodovima20 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345