Tjestenina sa špinatom, rajčicom i ricottom

Tjestenina sa špinatom, rajčicom i ricottom

Tjestenina sa špinatom, rajčicom i ricottom
  • Objavljeno: Srijeda, 22.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavna za pripremu, mirisna i ukusna.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 šalica nasjeckanih šampinjona
  • 2 šalice špinata
  • 2 šalice nasjeckane rajčice
  • 1 šalica ricotte
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • 1 žlica svježeg soka od limete
  • 6 nasjeckanih listova bosiljka
  • sol
  • papar

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte češnjak i gljive i dinstajte oko 3 minute. Dodajte tjesteninu, ricottu i nastavite kuhati oko 2 minute.

Dodajte preostale sastojke i kuhajte dok špinat ne omekša. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti