Tjestenina u finom umaku

Tjestenina u finom umaku

Tjestenina u finom umaku
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tjestenina u bogatom umaku s gljivama i patlidžanima.
Vrijeme pripreme: Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 patlidžan
  • 1 konzerva pelata
  • 1 šalica narezanih šampinjona
  • 1 / 4 šalice suhog crnog vina
  • 1 / 4 šalice vode
  • 1 1 / 2 žličica origana
  • 2 nasjeckana režnja češnjaka
  • 10 nasjeckanih maslina
  • 2 žlice nasjeckanog svježeg bosiljka
  • papar
  • 4 šalice kuhane tjestenine
  • 3 žlice parmezana

Priprema

Izrežite patlidžan na kockice. Patlidžane, pelate, šampinjone, vino, vodu, origano i češnjak poklopite i kuhajte na laganoj vatri 30 minuta.

Dodajte masline i bosiljak i kuhajte još 10 minuta. Začinite po želji. Poslužite preko kuhane tjestenine. Pospite sa sirom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti