Tjestenina u umaku od tune i rajčice

Tjestenina u umaku od tune i rajčice

Tjestenina u umaku od tune i rajčice
  • Objavljeno: Utorak, 13.08.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ova niskokalorična večera oduševljava okusom i gotova je u tren oka.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 sitno nasjeckani luk
  • 2 sitno nasjeckana češnja češnjaka
  • 400g pasirane rajčice sa začinima
  • ½ žličica čilija u prahu
  • 1 žličica šećera
  • 500 g tjestenine po izboru
  • 100 g tune
  • prstohvat svježe nasjeckanog bosiljka

Priprema:

  • Zagrijte ulje na tavi i dinstajte luk i češnjak. Dodajte pasiranu rajčicu, čili, sol i šećer. Smanjite vatru i pustite da se kuha oko 5 minuta.
  • U međuvremenu, skuhajte tjesteninu.
  • Na kraju u umak dodajte ocijeđenu tunu iz konzerve i dobro promiješajte.
  • U umak umiješajte skuhanu i ocijeđenu tjesteninu, pospite nasjeckanim bosiljkom i poslužite
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti