Tjestenina Venecija
Ovu zdravu i ukusnu tjesteninu možete pripremiti za manje od 20 minuta.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 narezana crvena luka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 200g kuhane tjestenine
- 4 žličice balzamičnog octa
- 2 žlice grožđica
- 4 žličice ispranih kapara
- 2 žlice prženih pinjola
- 140 g špinata
Priprema
Pržite luk na malo maslinovog ulja, 10 minuta, dok ne postane staklast i mekan. Umiješajte ocat, grožđice, kapare i većinu pinjola, začinite, i pirjajte oko jedne minute. Umiješajte špinat uz dodatak malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu. Pomiješajte nadjev s tjesteninom i pospite preostalim pinjolima.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s artičokama i mozzarellom45 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s karfiolom, kaparima i krušnim mrvicama35 min12345
-
Jela od tjestenineZdrava tjestenina Primavera30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s cherry rajčicama25 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345