Zapečena tjestenina s patlidžanom i keljom

Zapečena tjestenina s patlidžanom i keljom

Zapečena tjestenina s patlidžanom i keljom
  • Objavljeno: Srijeda, 30.09.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočna, bogato začinjena i hranjiva.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 250g tjestenine
  • 2 šalice kelja
  • 1 šalica nasjeckanih rajčica
  • 3/4 šalice nasjeckanih maslina
  • 1 nasjeckani patlidžan
  • 1/2 šalice krušnih mrvica
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Tjesteninu pomiješajte s preostalim sastojcima i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 20 minuta, izvadite i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti