Zapečeni njoki s maslacem i parmezanom
- Objavljeno: Srijeda, 02.06.2021.
Sa samo nekoliko sastojaka možete pripremiti ukusne njoke pečene na tavi.
Sastojci
- 4 žlice maslaca
- 500 g njoka
- 3 protisnuta režnja češnjaka
- 50 g parmezana
- 2 žlice svježeg sjeckanog peršina
- sol
Priprema zapečenih njoka s maslacem i parmezanom
1. U tavi rastopite 3 žlice maslaca. Dodajte njoke i začinite solju.
2. Pržite njoke 8-10 minuta dok ne dobiju laganu smeđu boju. Konstantno miješajte kako njoke ne bi zagorjele.
3. Pred kraj prženja dodajte preostalu žlicu maslaca, češnjak i polovicu parmezana te dobro promiješajte dok se sir ne rastopi.
4. Maknite s vatre te umiješajte peršin i ostatak parmezana.
5. Poslužite toplo kao prilog.