Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom

Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom

Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ručak prilagođen dijabetičarima
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 100 g marinirane miješane gljive (lisičarka, trubače, bukovače)
  • 100 g rokula
  • 100 g povrća za temeljac
  • 20 g želatina bijela
  • 60 g meso kapesante (sirovo)
  • maslinovo ulje

Priprema:

U kuhanu i pirjanu rukulu umijesiti otopinu želatine u temeljcu od povrća. Serviramo na ohlađenom tanjuru. Poslužimo marinirane gljive, dodamo meso kapešante poprženo na maslinovom ulju i ohlađeno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti