Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom

Ručak prilagođen dijabetičarima
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100 g marinirane miješane gljive (lisičarka, trubače, bukovače)
- 100 g rokula
- 100 g povrća za temeljac
- 20 g želatina bijela
- 60 g meso kapesante (sirovo)
- maslinovo ulje
Priprema:
U kuhanu i pirjanu rukulu umijesiti otopinu želatine u temeljcu od povrća. Serviramo na ohlađenom tanjuru. Poslužimo marinirane gljive, dodamo meso kapešante poprženo na maslinovom ulju i ohlađeno.
Izvor:
dijabetes-osijek.com
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela za dijabetičareSalata od graha i ječma10 min12345
-
Jela za dijabetičareMajoneza za dijabetičare45 min12345
-
Jela za dijabetičareMarinirani losos na tavi30 min12345
-
Jela za dijabetičareKrem juha od batata40 min12345
-
Jela za dijabetičareRižoto od tikvica45 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345