Zapečena zelena jabuka punjena kremom od sira i pinjola

Zapečena zelena jabuka punjena kremom od sira i pinjola

Zapečena zelena jabuka punjena kremom od sira i pinjola
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Slastan zalogajčić za dobro društvo
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci:

  •  
  • 400 g jabuka
  • 100 g svježeg kravljeg sira
  • 10 g pinjola
  • 20 g šećera za dijabetičare
  • 40 g maslaca

Priprema:

Jabuke izdubiti i puniti smjesom od sira i sjeckanih pinjola uz dodatak malo šećera za dijabetičare. Staviti u vatrostalnu posudu, preliti rastopljenim maslacem i peći u pećnici na 200 stupnjeva četrdeset minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti